Hanselaer bvba
Designed
& Hosted
by NetWorX
De betere wooninrichter
decoratie :: muur- en vloerbekleding :: verf en behang :: eigen plaatsingsdienst :: advies op maat
  Vloerbekleding
Verven
Behang
Benodigdheden
Wie zijn we en wat doen we?
Wegbeschrijving
Fotogalerij
Contactformulier
   

Disclaimer (vervolg 1)


Hanselaer streeft ernaar om de informatie en eventuele hulpmiddelen op de website(s) zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, ook al dienen ze slechts ter informatie van de gebruiker. De verstrekte gegevens steunen op betrouwbare bronnen en zorgzaam werk, maar hebben een informatief karakter. Hanselaer en haar leveranciers garanderen niet de juistheid, volledigheid, tijdigheid of geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook, alleen tracht Hanselaer, naar best vermogen, de juistheid van deze informatie te controleren en te verzekeren. Alle informatie, producten, hulpmiddelen, diensten en alle andere elementen van deze website worden geleverd in “staat waarin ze zich bevinden”, en dit zonder de minste waarborg vanwege Hanselaer.

Indien een andere gebruiker misbruik maakt van de installatie of toegangsmogelijkheden van de gebruiker, is de gebruiker hiervoor verantwoordelijk.

De gebruiker bevestigt dat de door hem eventueel verstrekte gegevens volledig, juist en waarheidsgetrouw zijn.

De informatie die de gebruiker eventueel naar onze server zendt, wordt, in de mate van het mogelijke, vóór de verzending over het internet versleuteld door middel van solide versleutelingstechnieken die in de browser werden ingebouwd. Daardoor kunnen de gegevens van de gebruiker niet gelezen worden door onbevoegden. De kans dat deze gecodeerde gegevens door onbevoegde personen kunnen gekraakt worden is uiterst miniem, maar ze bestaat. Hanselaer kan onder geen beding garanderen dat de door de gebruiker verstrekte informatie niet zal worden onderschept noch dat zij geheim zal blijven. 
Hanselaer bvba :: Dendermondsesteenweg 7 :: 9270 Kalken :: tel. 09/367 51 44 :: fax. 09/367 88 41
Alle dagen open van 9u tot 12u - van 13u30 tot 18u - za tot 16u - gesloten op zondag en maandag